Home Місто У Дебоя кажуть, на майданчику біля Мистецьких воріт використали спеціальні спортивні люки...

У Дебоя кажуть, на майданчику біля Мистецьких воріт використали спеціальні спортивні люки і вони цілком безпечні

102

Люки на територіях спортивних майданчиків та місцях культурно-масових заходів – цілком нормальне явище, адже по всьому місту проходять  мережі. Спортивний майданчик на Мистецьких воротах – не вийняток, адже розташований у центрі міста, де, відповідно, багато комунікацій, запевняють у міській раді.

«Житомирська мерія подарувала дітям футбольне поле …з трьома каналізаційними люками. Ну не ідіоти? Можна ще басейн з вишками для стрибків, без води…», – прокоментував на своїй сторінці народний депутат Анатолій Гриценко.

Але у міській раді кажуть, що при будівництві спортивного майданчику чугунні люки замінили на безпечні – сертифіковані, пластикові антивандальні із замками. Вони здатні витримувати навантаження до 2 тонн. Такого роду люки використовують при будівництві стадіонів і місць для культурно-масових заходів, – акцентує начальник управління капітального будівництва Алла Корж.

«Спортивний майданчик – це соціальний об’єкт. Тому, перш за все, тут врахована безпека дітей. Люки не заважатимуть дітям під час спортивних занять. Вони пластикові і на замках, тому їх не знімуть. Крім того, майданчик сьогодні охороняється підрозділом муніципальної міліції, надалі майданчик буде під відеонаглядом», – говорить Алла Корж.

Керівник управління капітального будівництва наголошує: люки не є перешкодою для використання майданчика, адже вони рекомендовані саме для спортивних стадіонів.

Нагадаємо, що мами, які живуть у сусідніх будинках і виховують дітей інвалідів жалілись, що влада не зробила жодного пандусу на цьому майданчику.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here