Home Місто Танцюристи ”Сонечка” відправилися на відпочинок до Криму

Танцюристи \”Сонечка\” відправилися на відпочинок до Криму

135

Юні вихованці знаменитої Житомирської школи хореографічного мистецтва "Сонечко" майже місяць проведуть в дитячому таборі поблизу Феодосії. Проводити дітей на морський відпочинок прийшли представники обласної та міської влади. Напутнє слово від заступника голови облдержадмніністрації Віктора Балюрка:

"Ви там, як приклад поведінки, як приклад професіоналізму і вас там з нетерпінням чекають. Приїжджайте живими-здоровими, гарно відпочиньте і до нових зустрічей!"

В останні хвилини перед посадкою в автобуси діти вигукують гасло, з якою починається кожен день занять в хореографічній школі:

"Чиї ви дочки і сини?!" – "України!"

Міський голова Володимир Дебой на це з зауважує:

"Мені дуже приємно, що діти виховуються в "Сонечку" не тільки прекрасними танцюристами, вони виховуються особистостями і справжніми синами і доньками України. Якщо це виховується з перших кроків, якщо це прийшло до дитини з молоком матері, то ми говоримо, що Україна має велике майбутнє, і ці дітки будуть продовжувати добрі справи батьків. Дай їм Бог здоров’я і доброго відпочинку"

Цього року оздоровлення і літній відпочинок 120 вихованців "Сонечка" у Криму профінансувала міськрада Житомира, виділивши з бюджету 180 тисяч гривень. Міський голова запевняє, що це буде робитися щорічно.

Житомирська хвиля

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here