Home Місто Сухомлин вручив подяки волонтерам Корпусу Миру США, які два працювали у...

Сухомлин вручив подяки волонтерам Корпусу Миру США, які два працювали у Житомирі

116

 16 жовтня в сесійній залі Житомирської міської ради відбулася зустріч керівництва міста з волонтерами Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки, які протягом двох місяців реалізовували в Житомирі проект «Розвиток громад».

Із 21 серпня у місті працювали 38 волонтерів Корпусу Миру США. За цей час вони провели аналіз діяльності структур, зокрема, стратегічного планування, внутрішнього контролю, цінностей і цілей, брали активну участь у проведенні групових та загальноміських заходів.

Волонтери Корпусу Миру провели 30 занять у Клубах англійської мови, які вони започаткували в установах та організаціях. Також познайомилися з містом, відвідали музей Космонавтики, хореографічну школу «Сонечко», займалися скандинавською ходьбою, провели тренінг для підлітків «Майбутню професію обираю сьогодні» тощо.

Подяки за роботу волонтерів у Житомирі вручив міський голова Сергій Сухомлин.

«Те, що ви робите, дуже важливо для нашого міста і наших людей. Я розумію, що молодій людини два місяці прожити в чужій країні непросто. Це важка праця, перш за все, над собою. Дякую вашим батькам за те, що виховали дітей, які хочуть змінювати світ навколо. І маю надію, що по поверненні додому у ваших серцях залишиться частинка України. До зустрічі!», – звернувся до присутніх очільник міста.

До співпраці у рамках проекту долучилися 5 управлінь і відділів Житомирської міської ради та 7 громадських об’єднань, які успішно діють у Житомирі.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here