Home Місто ”Соцпрацівники – люди, які допомагають втілювати важливі реформи в країні”, –...

\”Соцпрацівники – люди, які допомагають втілювати важливі реформи в країні\”, – голова Житомирської ОДА

119

В Україні сьогодні за ініціативи Президента втілюються важливі реформи у рамках програми подолання бідності. Це підвищення пенсій, монетизація субсидій. І саме соціальні працівники є тими людьми, які на місцях допомагають втілити у життя ці зміни.

На цьому наголосив сьогодні, 15 березня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, під час святкового заходу для працівників соціальної сфери.

«Хочемо сьогодні зробити вам свято і подякувати, адже ви ті люди, які допомагають керівництву держави втілювати реформи, що відбуваються в Україні. Ви допомагаєте Президенту України втілювати один з найважливіших його пріоритетів – боротися з бідністю. Ви несете людям підвищені пенсії, перераховуєте субсидії, надаєте їм допомогу і соціальний захист. Бажаємо вам витримки, енергії, кохання та весни у душі. Нехай ваша праця завжди несе вам вдячність людей», – зазначив керівник області.

Ігор Гундич разом з головою обласної ради Володимиром Ширмою вручили відзнаки та цінні подарунки соціальним працівникам Житомирщини, а актори Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги подарували святковий концерт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here