Home Місто Сьогодні в INDIGO збиратимуть гроші на лікування Бориса Тимофєєва

Сьогодні в INDIGO збиратимуть гроші на лікування Бориса Тимофєєва

93

В Житомирі 24 жовтня відбудеться благодійний концерт на підтримку Бориса Тимофєєва за участю рок-групи O.TORVALD і DJ TAPOLSKY.

У наш час величезна кількість людей потребує допомоги та підтримки, кожен день ми проходимо повз чужі проблеми, думаючи лише про свої. Думаючи, що ми і наші близькі будуть завжди здорові. Але у хвороб і нещасть свій критерій вибору і мало хто з серйозно хворих розуміє, чому це трапилося саме з ним.

У нашому місті є хлопець Боря. Він працював, спілкувався з друзями, але хвороба наздогнала саме його. Борі поставили діагноз лімфома. Він переміг рак, але "професіоналізм" наших лікарів призвів до того, що у Борі відмовили руки і ноги, і молодий хлопець сів у інвалідне крісло. 

Незважаючи на постійні болі і зростаючу кількість діагнозів, він, напевно, один з найбільш позитивно налаштованих тяжкохворих. Сьогодні здоров’я можна купити за гроші, якщо вони є. Боря не має такої суми, за яку можна купити здоров’я. Гроші потрібні на реабілітацію, а це близько 48 тис.євро на місяць в ізраїльській клініці. 

Усім не допоможеш, але це не означає, що допомагати не потрібно взагалі. Ви завжди можете обмежити себе в малому та зекономленими грошима допомогти тому, хто справді цього потребує. Так, ми всі повинні боятися злих людей. Але є інший різновид зла, якого ми повинні боятися найбільше – це байдужість чесних людей…"

Концерт відбудеться сьогодні, 24 жовтня, о 18.00 в НК INDIGO. Всі зібрані кошти будуть передані на лікування Борі.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here