Home Місто Ще три магазини та ресторан у Житомирі отримають дозволи на нічний режим...

Ще три магазини та ресторан у Житомирі отримають дозволи на нічний режим роботи

173

Нічний режим роботи планують погодити на виконкомі Житомирської міської ради для ще трьох магазинів та ресторану.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету, що опублікували на сайті мерії.

"Встановити режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час на території Житомирської міської об᾽єднаної територіальної громади згідно з додатком 1", – йдеться в документі.

Згідно із додатком 1, дозвіл на нічний режим торгівлі отримають магазини на вул. Покровській, 43, два магазини "Манго", що на проспекті Миру, 19-а та на вул. Покровській, 129, а також ресторан у ТРЦ "Глобал" по Київській, 77.

Ці заклади мають забезпечити дотримання громадського порядку у приміщенні об’єкта та на прилеглій до об’єкта території, а також не використовувати у нічний час звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму, проведення салютів, фейєрверків та інших піротехнічних засобів.

Натомість двом магазинам по вул. Параджанова, 125 планують відмовити у нічній торгівлі через "Наявність документально підтверджених фактів порушень вимог чинного законодавства України щодо порядку здійснення господарської діяльності, режиму роботи об’єкта, санітарних норм, громадського порядку, звукового режиму, що порушують права та інтереси громадян міста, інших вимог чинного законодавства під час роботи об’єкта".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here