Home Місто Розенблат не надаватиме безкоштовні квартири переселенцям

Розенблат не надаватиме безкоштовні квартири переселенцям

236

Борислав Розенблат не надаватиме безкоштовні квартири трьом родинам переселенців, які живуть у його готелі «Житомир».

Про це екс-депутат повідомив у коментарі «Першому житомирському»

За словами Розенблата, компанія Фаворит нікому нічого не винна, щоб давати комусь безкоштовні квартири.

«Мені треба, щоб готель звільнили від мешканців. Міська рада продала готель і отримала 60 мільйонів «живих» коштів. За ці гроші вони могли купити житло, щоб люди переселилися. Натомість міська влада займається піаром, щоб показати, які вони молодці, а «злочинець» Розенблат не дає людям жити», – наголосив бізнесмен.

Екс-депутат також зауважив на тому, що його фірма взяла кредит, щоб виплатити за готель «Житомир» 60 мільйонів і змушена платити відсотки, а зайти у готель не може.

«Ми не можемо почати роботи з реконструкції готелю. Це показник того, як міська влада очікує інвесторів. Влада обіцяла за гроші, виручені з продажу готелю, зробити ремонт у гуртожитку і переселити людей. Ми зробили всі проплатили у серпні, а сьогодні вже жовтень і ми не маємо права зайти на територію нашого готелю, де мали б створити 150 нових робочих місць», – каже власник готелю.

До сьогодні у проданому готелі "Житомир" продовжують жити три родини переселенців. У міській раді обіцяють допомогти знайти в оренду житло для родини, котра має працездатних осіб. А для двох сімей, котрі не здатні самостійно заробити на оренду квартири та оплату комунальних послуг, пропонують до кінця року знімати житло за кошти міського бюджету з подальшим придбанням для них соціальних домівок. Для цих осіб підготували навіть гарантійні листи.

Нагадаємо, приміщення готелю "Житомир" продали за 60 мільйонів гривень приватному акціонерному товариству «Фаворит Компані» власником якої є родина Розенблат. Також родина Розенблат володіє житловим комплексом «Фаворит» з новобудовами у Житомирі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here