Home Місто Реконструкція реанімаційного відділення в обласній лікарні на фінішній прямій

Реконструкція реанімаційного відділення в обласній лікарні на фінішній прямій

84

На фініші будівельні роботи у відділеннях реанімації та анестезіології й інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, що в Обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського.

Про це повідомив головний лікар Богдан Леськів.

«Будівельні роботи на 99,9% завершені і вже завезли 2 партії обладнання до нас у лікарню. Днями заїде сервісна служба, яка введе в експлуатацію оснащення. Меблі вже встановлені, залишилось лише довезти спеціальні реанімаційні панелі, яких потрібно 15 штук. Наступного тижня постачальник їх привезе і почнемо їх монтувати. Плануємо до кінця червня повністю завершити роботи і відкрити оновлені відділення. Після цього – переїзд та навчання персоналу і в липні будемо приймати перших пацієнтів», – зазначив головний лікар.

Реконструкцію відділень розпочали восени 2018 року за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. У минулому році вже використали 16,5 млн грн, в обласному бюджеті у 2019 році передбачили ще 15,6 млн грн.

«Попередньо ми планували відділення на 13 ліжок, але згодом побачили можливість поставити у відділеннях по 7 ліжок. Тому загалом з детоксикаційним центром для пацієнтів з гострими отруєннями ми виходимо на 15 ліжок. До всіх місць будуть підведені необхідні комунікації – електрика, кисень, вакуум тощо. Тобто буде повністю робоче місце біля кожного ліжка», – додав Богдан Леськів.

Відділення реанімації та анестезіології №2 і інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2 знаходитимуться на першому поверсі лікарні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here