Home Місто При снігопадах комунальники Житомира працюватимуть у посиленому режимі

При снігопадах комунальники Житомира працюватимуть у посиленому режимі

100
Про посилення режиму роботи комунальних служб йдеться в Розпорядженні міського голови. Відповідно до розпорядження комунальні підприємства та установи будуть залучені до цілодобового режиму роботи під час великих опадів. Це питання обговорювалося і вчора на робочій наради керівництва міста із керівниками комунальних служб та підприємств.
 
«При снігопадах ми залучатимемо всю наявну техніку до цілодобового режиму роботи для швидкого прибирання снігу та уникнення складних ситуацій. Сьогодні прибирання розпочинається з аварійно небезпечних ділянок: мостів, центральних магістралей, вулиць, де велика інтенсивність руху», – зазначив міський голова Володимир Дебой.
 
Керівник міста наголосив, що для очищення доріг від засніження в Житомирі використовують спеціальну піскосуміш, у складі якої більша частина – солі, що забезпечує не лише швидше танення снігу, а й зменшення кількості піску на дорогах. 
 
На прибудинкових територіях міста нині працюють 235 двірників. Вже на минулих вихідних під час активного снігопаду робота по прибиранню снігу велася цілодобово. Від снігу очищують не лише дороги загального користування та прибудинкові території, а й дахи будинків.
 
Також міський голова Володимир Дебой цього дня звернувся до водіїв із проханням не залишати свої автомобілі в невизначених для цього місцях. Адже це заважає своєчасному прибиранню снігу та створює аварійно небезпечну ситуацію. 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here