Home Місто Положинський, Табаков та Божик співали у Житомирі на концерті, якиій профінансувала Львівська...

Положинський, Табаков та Божик співали у Житомирі на концерті, якиій профінансувала Львівська обласна рада

112

12 червня у концертній студії Житомирської обласної державної телерадіокомпанії відбувся інтегрований концерт «Відчинилося життя», присвячений 5-річчю з дня заснування однойменного творчого проекту.

Участь у концерті брали 52 артисти з різних міст України – Вінниця, Сімферополь, Рівне, Львів, Мукачеве, Луцьк і Житомир. Житомирщину на концерті представив квінтет «Гармонія».

До благодійного заходу також долучилися і провідні українські артисти: співак, композитор, переможець телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, фронтмен гурту «Тартак» Олександр Положинський і фіналіст телешоу «Україна має талант» скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

Особливістю цього мистецького заходу також є участь оркестру Львівського національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької – єдиного в державі оркестру, що погодився на співпрацю з незрячими виконавцями.

Концерт відбувся за фінансової підтримки управління культури Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради. Організаційну допомогу надали Житомирська облдержадміністрація, Житомирська міська рада та особисто депутат міської ради Валентина Позняк.

Як зазначила автор ідеї та організатор проекту «Відчинилося життя» Оксана Потимко ще під час прес-конференції, що передувала концерту, завдяки таким заходам у творчих людей, котрі мають вади зору, з’являється можливість відчути себе повноправним членом соціуму.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here