Home Місто Поліція з’ясовує обставини пожежі на АЗС в Житомирі

Поліція з’ясовує обставини пожежі на АЗС в Житомирі

122

 Повідомлення про пожежу на АЗС по вул. Східній в обласному центрі надійшло до Житомирського відділу поліції близько 13.30 19 травня. Внаслідок події медична допомога знадобилась трьом чоловікам, вогнем знищено конструкцію АЗС та 4 легкових автомобілі. Обставини та причини загоряння з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

На місці події працювали рятувальники, слідчо-оперативні групи обласного ГУНП та Житомирського відділу поліції і патрульні.

За попередніми даними, загоряння одного з підземних резервуарів із газом «пропан» могло виникнути під час проведення технічних робіт із обслуговування газозаправного обладнання.

Внаслідок пожежі термічні опіки отримали троє людей з числа працівників сервісного підприємства –  киянин, 1972 р.н., та двоє жителів Черкаської області, 1962 р.н. Двох із чоловіків було госпіталізовано до опікового центру. Третьому надано необхідну медичну допомогу без госпіталізації.

Вогнем також знищено конструкцію АЗС та 4 легкових автомобілі, які знаходились на її території.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 267 (Порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами) Кримінального кодексу України. Усі обставини та причини, що призвели до пожежі, встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here