Home Місто Поліція розшукує двох жінок у Житомирі, які «зняли порчу» бабусі за 12...

Поліція розшукує двох жінок у Житомирі, які «зняли порчу» бабусі за 12 тис. грн

226

12 тис. грн втратила 83-річна бабуся в Житомирі, коли знімала порчу із грошей. Тепер поліція розшукує "цілительок".

У центрі міста 15 квітня вона зустріла жінок, які переконали її, що осередком зла в її домі є гроші, над якими треба провести ритуал. Жінки замінили гроші пенсіонерки на папірці. Заміну бабуся виявила вже вдома.

Про нові випадки шахрайства у Житомирі повідомили в поліції області:

"Від негараздів рятувала родину й інша 83-річна містянка. Уранці у центрі міста вона зустріла жінку, яка розповіла про наведену на пенсіонерку та членів її родини «порчу». Нова знайома зі своєю подругою переконували, що осередком зла є грошові кошти, залишені у квартирі житомирянки. Довірлива пенсіонерка винесла з помешкання всі свої заощадження, а це близько 12 тисяч гривень, поклала їх у конверт та віддала новим знайомим. А ті, проводячи «магічні обряди», відволікли її увагу та підмінили гроші на пакунок з папірцями. Лише вдома жінка виявила, що її надурили".

Поліцейські розшукують двох «цілительок» за прикметами: перша жінка на вигляд 30-35 років, зріст 160 см, середньої тілобудови, була одягнена у куртку світлого кольору, головний убір світлого кольору: друга – на вигляд близько 25 років, темне зібране волосся, одягнена в темний одяг, на куртці був напис латиницею.

Цього ж дня шахраї обдурили ще одну 81-річну бабусю в Житомира.. за класичну схему про ДТП вона віддала "представнику лікарні" 60 тис. грн. Лише згодом бабуся таки зателефонувала доньці і дізналася, що в ДТП вона не потрапляла і проблем зі здоров’ям не має.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here