Home Місто Поліція перевіряє повідомлення про вибухівку у трьох вишах Житомира

Поліція перевіряє повідомлення про вибухівку у трьох вишах Житомира

87

 Близько 8.40 год. 24 червня до поліції від адміністрацій двох вищих навчальних закладів у м. Житомирі, а за годину – й від третього житомирського вишу, надійшли повідомлення про отримання електронного листа із сповіщенням про закладення у вузах вибухівки.

Нині намісцях подій працюють поліцейські та інші екстрені служби.

Одразу ж після отримання тривожних повідомлень за вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб. Поліцейські огородили по периметру потенційно небезпечні території, доступ до яких тимчасово обмежено.

Також проведена евакуація з приміщень вишів студентів і працівників. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП, застосовуючи спеціальні технічні засоби, проводять ретельний огляд приміщень та навколишніх територій. Інформація про події належним чином зареєстрована. Водночас розпочато заходи зі встановлення осіб авторів тривожного повідомлення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here