Home Місто Поганий тиск води у мережах міста Житомирводоканал пояснює модернізацією

Поганий тиск води у мережах міста Житомирводоканал пояснює модернізацією

216

Тиск води в місті напряму пов’язаний з  оновленням основних магістральних мереж, що зараз проходять у Житомирі.

Директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін  просить   мешканців міста з розумінням поставитися до важливої роботи для Житомира.

Про це повідомляє сайт міської ради.

«В цьому місяці закінчується реконструкція першої ділянки магістрального трубопроводу, яка  вже функціонує і  постачає воду в місто. Ця ділянка починається біля водоканалу, йде по Чумацькому шляху, вул. Радонова. Ось важливий для міста магістральний трубопровід довжина якого – 2,8 км,  йде по вул. Чуднівській, через дюкер, на зарічанські землі, Станишівка, виходить на вул. Гонти, біля Королівської бочки», –  відмічає  керівник підприємства, покачуючи  останні світлини з реконструкції об’єктів.

Читайте також: У Житомирі найближчим часом вартість води зросте до 30%

Він відмітив, що дефіцит тиску води в центральній частині міста, на Польовій та в промисловому районі, в Зарічанах та  на Гуйві  пов’язаний з  перекриттям  на ділянках, де  наразі проходять йдуть роботи.

«Раніше шлях води йшов з водоканалу, насосної станції, на Зарічани, на центральну частину міста та на промислову зону. На сьогодні у зв’язку з перекриттям вода йде через місто,  проходить дюкер, повертається , йде на Зарічани, і тут в нас втрачається важлива атмосфера, якої не вистачає мешканцям Зарічан. Так само не вистачає цього трубопроводу і для постачання певної частини міста. Що стосується нижньої Польової та промислової зони, тут також обрізаний трубопровід і розпочинається реконструкція, вода не йде традиційним шляхом, а безпосередньо через іншу частину міста, тому тиску води не вистачає» ,- говорить Андрій Нікітін.

У водоканалі кажуть, що роботи  виконуються якісно та  з найякісніших матеріалів. Термін закінчення робіт по магістральному трубопроводі – початок червня 2020 року.  Тоді, за словами керівника водоканалу, стабільний тиск буде відновлено на певний час, однак потому –   реконструкції проходитимуть на  іншій, найбільшій  ділянці магістрального трубопроводу. Тому перебої з тиском води впродовж 2020 року в місті будуть.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here