Home Місто Після подорожчання проїзду в маршрутках ТТУ став заробляти вдвічі більше

Після подорожчання проїзду в маршрутках ТТУ став заробляти вдвічі більше

134

З моменту підвищення вартості проїзду на автобусних маршрутах виручка житомирського ТТУ від продажу квитків зросла майже вдвічі. «Безперечно, це позитивні дані, але суттєво не впливає на загальний стан підприємства» – каже начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Костянтин Підпокривний:

«Основна проблема – це недостатнє відшкодування за пільгове перевезення пасажирів. Якщо підрахувати, скільки пільговики вже «виїздили», вийде десь 26-28 мільйонів гривень. На даний час профінансовано 11 мільйонів і ми просимо хоча б мінімально забезпечити цією субвенцією, щоб погасити заборгованість по заробітній платі, налагодити роботу управління, збільшити випуск на лінію, тобто, на робочі моменти залучити кошти»

На сьогодні заборгованість по зарплаті працівникам ТТУ сягає майже 5 мільйонів гривень (це фактично за чотири місяці), збільшували кількість тролейбусів на маршрутах перед початком осені (за рахунок капітального ремонту), а нові останній раз купували у 2007-2008 роках (6 тролейбусів по державній програмі із співфінансуванням).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here