Home Місто Під Житомиром десантники випробували бронеавтомобіль “Козак-2”. ФОТО

Під Житомиром десантники випробували бронеавтомобіль “Козак-2”. ФОТО

107

На загальновійськовому полігоні під Житомиром українські десантники провели випробування броньованого автомобіля “Козак-2”, який невдовзі має надійти на озброєння до підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у Facebook.

“Розпочалися випробування на танкодромній смузі перешкод, де на бездоріжжі перевірялася надійність та експлуатація бронеавтомобіля в складних умовах місцевості. Після цього, на танковому вогневому містечку, воїнами-десантниками була практично перевірена броня та захисне скло бронеавтомобіля “Козак-2”. Зокрема, військовослужбовці вели по машині вогонь з автоматів, снайперської гвинтівки та кулемету Калашникова з різних відстаней. Результат – позитивний”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Житомирі Порошенко відвідав Раду регіонального розвитку, вручив нагороди десантникам і відкрив гуртожитки. ФОТО

Водночас, на полігоні проводять державні випробування новітньої вітчизняної бойової броньованої машини “Козак-2М1”. Як зазначили у відомстві, після закінчення цих випробувань, “Козак-2М1” ймовірно також в подальшому надійде до підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here