Home Місто Нові туристичні маршрути між регіонами – плани на співпрацю між учасниками першої...

Нові туристичні маршрути між регіонами – плани на співпрацю між учасниками першої туристичної виставки «ZT-EXPO 2019»

92

У Житомирі протягом 15-16 травня проходила перша всеукраїнська туристична виставка «ZT-EXPO 2019», яка об’єднала представників з двадцяти регіонів України.

Учасники виставки презентували найцікавіші туристичні маршрути та об’єкти своїх областей та міст, поділилися ідеями для розвитку туристичного бізнесу та привабливості, та запланували напрямки співпраці.

У рамках виставки провели конференцію для учасників, на якій виступали понад 20 спікерів. Про розвиток туристичних об’єктів, їх відтворення та створення нових, запровадження цікавих подій та тематичних фестивалів розповідала начальник управління культури і туризму ОДА Тетяна Парфентієва, про фестиваль «Balzac Fest» розповідав Президент Асоціації Бальзак-Ганська Жан Рош, досвідом проведення та організації фестивалю «Lesia Grand Fest» поділилася Ольга Широкопояс.

Про це розповіли організатори виставки «ZT-EXPO 2019»: управління культури і туризму ОДА та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр.

У підсумку конференції учасникам запропонували попрацювати над ідеями щодо підписання в майбутньому Меморандум про співпрацю та створення єдиного туристичного маршруту Україною. Також учасники «ZT-EXPO 2019» відвідали місто Бердичів, а саме, Кляштор Босих Кармелітів, Музей історії міста Бердичева, Музей Джозефа Конрада, Музей єврейства. Побували у Музеї космонавтики ім. С. Корольова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here