Home Місто На житомирському полігоні старшокласники виконали практичні стрільби з автоматів

На житомирському полігоні старшокласники виконали практичні стрільби з автоматів

108
 У рамках навчальної програми “Захист Вітчизни”, учні 11-класів середніх шкіл Житомира та області під наглядом інструкторів провели практичні заняття на 37-му загальновійськовому полігоні Десантно-штурмових військ.

Заняття з вогневої підготовки розпочинались із шикування, де школярам провели детальний інструктаж із заходів безпеки. Далі вони розподілялись на навчальні взвода та вирушали на визначені ділянки стрільбища, де були підготовлені навчальні місця.

Під керівництвом досвідчених інструкторів, юнаки та дівчата вивчали тактико-технічні характеристики та будову автомата Калашникова, виконували нормативи зі спорядження магазину набоями, розбирання та збирання автомата, тренувались у підготовці до стрільби лежачи, а вже після цього розпочинали практичні стрільби.

Кожен школяр почерпнув для себе чимало цікавої інформації та покращив свої навички. Враження від заходу у хлопців та дівчат лише позитивні, адже майже всі вони перший раз у житті взяли до своїх рук справжній автомат Калашникова та здійснили перші стрільби.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here