Home Місто На Житомирщині рятувальники ліквідовують наслідки негоди

На Житомирщині рятувальники ліквідовують наслідки негоди

101

Станом на 16:00 11 березня рятувальниками області здійснено 21 виїзд щодо ліквідації наслідків надзвичайних подій, пов’язаних із погіршенням погодних умов. Аварійно-рятувальні роботи проводились у вісьмох районах й обласному центрі, до яких було залучено 91 чоловік особового складу та 21 одиниця техніки.

Зокрема, в м. Житомирі бійці ДСНС надавали допомогу керівництву ЗОШ №20 по демонтажу з даху двох вентиляційних решіток, що обірвало сильними поривами вітру. Вони висіли у повітрі і загрожували впасти прямо на шкільний двір. Також рятувальники демонтували раму балкону, що розміщений на другому поверсі однієї з п’ятиповерхівок по вул. Небесної сотні. Вітер розхитав її і у будь-яку мить вона могла впасти. Крім того, фахівці ДСНС зняли піддашок міського палацу культури, який також висів у повітрі.

В інших же районах області, окрім демонтажу дахів будівель, рятувальники залучались також до проведення аварійно-рятувальних робіт по прибиранню дерев, що своїм падінням перекривали проїжджу частину.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here