Home Місто На ремонт лікарень з міського бюджету мають використати 200 млн.грн.

На ремонт лікарень з міського бюджету мають використати 200 млн.грн.

156

Сьогодні міський голова Володимир Дебой та заступник міського голови Олександр Бочковський відвідали Центральну міську лікарню №2. Її головний лікар Віктор Павлусенко показав міському голові відремонтоване фізіотерапевтичне відділення лікарні.

Володимир Дебой спілкуючись із колективом лікарні наголосив: «Проблем у медицини сьогодні дуже багато, і по можливості, ми їх вирішуємо, тому на цей рік у міському бюджеті на ремонт закладів охорони здоров’я міста та закупівлю нового обладнання було закладено близько 200 млн. грн.».

У процесі спілкування міський голова підкреслив важливість належного фінансування медицини: «Ми повинні добре розуміти, що медицина – це першочергова сфера для фінансування, адже справа стосується життя та здоров’я людей. Сьогодні є проекти, які профінансовані лише на 90%, ми знайдемо ці 10%, і тоді буде результат».

На ремонт даху Центральної міської лікарні №2 міська рада в цьому році виділила 300 тис. грн., повідомили в управлінні  по зв’язках з громадськістю міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here