Home Місто На підготовку теплового господарства Житомира до зими витратять 31 мільйон

На підготовку теплового господарства Житомира до зими витратять 31 мільйон

97

 

Про виконані та заплановані роботи  по підготовці міста до осінньо-зимового періоду розповіли під час сьогоднішнього засідання міськвиконкому начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун, директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради Дмитро Рогожин, директор КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради Валерій Філіпов і директор КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Володимир Гаврилюк.

 

 

Зі слів Олександра Марцуна, активно проводяться основні заходи з підготовки об’єктів КП «Житомиртеплокомуненерго», КП «Житомирводоканал», КП «Управління автомобільних шляхів», КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», ПАТ «Житомиргаз», Житомирського РЕМ і підготовки житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період.

«У цьому році загальна вартість робіт щодо підготовки теплового господарства складає 31 млн. 840 тисяч гривень. Ця сума використовується для таких заходів, як капітальний і поточний ремонти, заходи модернізації та реконструкції. Застосовуються кошти підприємства, залучаються бюджетні кошти, а також передбачена інвестиційна програма», — зазначив начальник управління комунального господарства.

На реалізацію заходів, що стосуються підготовки благоустрою міста до осінньо-зимового періоду, потрібно 21 млн. 626 тисяч гривень. Значна частина цих коштів спрямована на капітальний і поточний ремонти вулиць Житомира. Поточний ремонт заплановано провести на 41 вулиці, – повідомляє управління по зв’язках з громадськістю.

«Триває підготовка доріг до зими. У цьому році ми перейдемо на обробку вулиць соляним розчином. Рішенням минулої сесії виділено 10 млн. гривень для придбання спеціальної техніки. Наразі піднімаються питання щодо визначення місця для вивезення снігу, а також обладнання трамвайних колій», — зауважив Володимир Гаврилюк.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here