Home Місто На фестивалі ”Жарт-2012” пожартували 19 місцевих КВН-команд

На фестивалі \”Жарт-2012\” пожартували 19 місцевих КВН-команд

80
У Житомирі новий сезон КВН розпочався фестивалем "Жарт-2012". Цього року за перемогу на фестивалі, що проходив у драмтеатрі, змагалось рекордна кількість команд – учасників у одній грі – на одній сцені жартували 19 команд.
 
Були в їх числі ті, кому зовсім нещодавно вдалося підкорити журі на всеукраїнських фестивалях – команда "220 на всех", "Квартет +", а були й такі, що лише робили свої перші кроки у КВНівському житті, пише 20 хвилин.
 
Ще один рекорд побив Житомирський державний університет ім.І.Франка. Майже кожен факультет закладу представляла одна або навіть дві команди, серед яких першокурсники та акули гумору, так звані старожили КВН.
 
Теми у гри не було ніякої, проте це не завадило командам кілька разів пожартувати про політиків Королевської чи Ляшка, акторки Анжоліни Джолі та її дітей. Як завжди було багато мініатюр у форматі "батько-син", "батьки-діти".
 
Врешті-решт у такій атмосфері жартів журі визначило трьох переможців фестивалю, які отримали бронзовий, срібний та  золотий "Жарт-2012".
 
Отож, третє місце отримала команда "Штука-Турка", яка, окрім жартів, розважала публіку власним відео; друге місце заслужено віддали  команді "Feel Good", що представила незабутню мініатюру про Магдональдс на Русі;а от перше місце по праву дісталося команді "Сідней", яка донедавна виступала під назвою "Ранетки". 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here