Home Місто Мобільний музей Івана Павла ІІ скоро приїде до Житомира та Бердичева

Мобільний музей Івана Павла ІІ скоро приїде до Житомира та Бердичева

89

7 червня до Львова приїхав мобільний музей Івана Павла II. Мобільну експозицію відкрили на пл. Ринок. Вхід – безкоштовний. Музей працюватиме до 9 червня.

У мобільному музеї представлені особисті речі, маловідомі фотографії та фільми про особисте життя Папи Римського. Експозиція розміщена в 18-метровому автобусі висотою 4 метри. Також в музеї можна побачити часослов, яким користувався Папа під час щоденної молитви, перо, взуття, лижі, нагрудний хрест, рясу, головний убір та годинник з особистої резиденції в Кастель Гандольфо, пише Газета по-українськи.

"Мобільний музей Папи Івана Павла II є новим проектом центру Папи Івана Павла II "Не бійтеся!" у Кракові. Його мета – популяризація думок і навчання Святішого Отця. Він розміщений у 18-метровому автопоїзді заввишки 4 метри, важить аж 18 тонн. Виставка займає 62 квадратних метри. Львів’яни пам’ятають часи, коли у Львові приймали Папу, тому радо приходять сюди", – розповів працівник виставки Тарас Косар.

Після цього музей Івана Павла II здійснить вояж українськими містами. Він побуває у Хмельницькому, Вінниці, Бердичеві, Житомирі та Києві.

Нагадаємо, що у Житомирі також є пам’ятник Івану Павлу ІІ на Замковій горі.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here