Home Місто Міська влада виділила на ремонт будинків понад 4 млн. грн.

Міська влада виділила на ремонт будинків понад 4 млн. грн.

101
Відповідно до рішення міської ради у бюджеті на капітальний ремонт житлових будинків міста передбачено понад 4 млн. грн. 
 
На капітальний ремонт шиферних дахів виділять 1 млн.грн. Стільки ж передбачено на капітальний ремонт м’яких покрівель і ще один мільйон піде на ремонт інженерних мереж.
Утеплення фасадів міському бюджету обійдеться у 800 тис.грн.
 
Також близько 300 тис. грн. витратять на капітальний ремонт та влаштування дворових санвузлів,  дитячих майданчиків, ремонт димоходів та ремонт і заміну електроосвітлення силових проводок, повідомляє прес-служба міської ради.
 
За словами заступника міського голови Миколи Боровця, наразі має місце відставання з темпами проведення капітальних ремонтів у Житомирі.
 
«На це є об’єктивні причини, зокрема, особливості поточного року. Вперше у 2012 році усі капітальні видатки проходять наступну процедуру: замовлення та виготовлення проектів тільки в інститутах, проведення експертизи, для виконання робіт підрядники отримують в ДБК декларацію на початок робіт».
 
Разом з тим, заступник міського голови запевнив, що з наступного понеділка розпочинаються роботи згідно з графіком та будуть завершені у відповідні терміни. Процедура контролю за якістю робіт проводиться старшими по будинку, майстрами житлово-експлуатаційних підприємств та технаглядом.
 
Наразі проведено капітальний ремонт 56 із запланованих 126 ліфтів, ще 20 – у процесі роботи. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here