Home Місто Міська рада прийме на баланс 17 бомбосховищ, які належать державі: що з...

Міська рада прийме на баланс 17 бомбосховищ, які належать державі: що з ними буде

311

Житомирська міська рада прийме на баланс 17 бомбосховищ від фонду Держмайна. Про це повідомили під час засідання погоджувальної ради.

“На балансі міської ради наразі перебуває три бомбосховища. Протягом останніх років з бюджету на ці приміщення кошти не виділялися. Тож великих капіталовкладень для їх обслуговування не потрібно”, – розповів заступник міського голови Сергій Кондратюк.

Втім, деякі депутати негативно відреагували на те, що бомбосховища перебувають в поганому стані. Зокрема, Людмила Зубко наголосила на тому, що в час війни бомбосховища мають бути готовими до використання, а така ситуація з цими приміщеннями є неприпустимою.

“Це дуже серйозна тема. Ці сховища не мають належного стану і давно не експлуатуються. Зважаючи на те, що наша країна перебуває у стані війни, ми маємо звернути на це увагу”, – зауважила депутатка.

Разом з тим, Світлана Ольшанська пояснила, що для того, щоб довести до ладу бомбосховища відповідно до усіх вимог, міський бюджет не витримає. Адже це колосальні капіталовкладення. 

“Власними силами ми фізично не зможемо з цим впоратися, адже це дуже великі кошти. Після прийняття сховищ на баланс ми можемо прийняти рішення про їх подальше використання та можливо залучення коштів від підприємців”, – зазначила заступниця міського голови.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here