Home Місто Медики підбили підсумки фінасової діяльності за останній рік

Медики підбили підсумки фінасової діяльності за останній рік

89
На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради заслухано та прийнято до уваги інформацію начальника управління охорони здоров’я міської ради Борщівського В.М. про виконання управлінням своїх повноважень.
 
У виступі було зазначено, що управлінням охорони здоров’я міської ради спільно з підпорядкованими лікувально-профілактичними установами забезпечено реалізацію завдань, що були поставлені перед галуззю охорони здоров’я Програмою медичного забезпечення населення м. Житомира на 2009–2011 роки, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.
 
У результаті проведеної роботи вдалося скоротити витрати на оплату енергоносіїв, паливно-мастильних матеріалів, забезпечити виплату заробітної плати працівникам лікувально-профілактичних установ в повному обсязі, зекономити понад 4 млн. грн. та завершити рік в межах доведеного обсягу фінансування.
 
30 грудня 2011 року було завершено будівництво корпусу в міській дитячій лікарні за адресою: вул. Шевченка, 2. У 2011 році на завершення будівництва направлено понад 3 млн. грн.. з державного бюджету та більше півмільйона з міського бюджету. Завдяки проведеній з проектантами та будівельниками роботі вдалося зекономити понад 500 тис. грн. з виділених коштів і профінансувати додаткові роботи.
 
Крім того, для новозбудованого корпусу центральної дитячої міської лікарні отримано гуманітарну допомогу у вигляді меблів, інвентарю на суму 362 тис. грн.

Управлінням охорони здоров’я спільно з керівниками підпорядкованих закладів були визначені основні шляхи реформування міських лікувально-профілактичних установ у 2012 році. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here