Home Місто ”Маємо подвійне перевищення норми опадів”, – заступник міського голови Житомира

\”Маємо подвійне перевищення норми опадів\”, – заступник міського голови Житомира

85

Про наслідки вчорашньої негоди в Житомирі  на своїй сторінці у соймережі 21 травня написав заступник міського голови Дмитро Ткачук. –  Маємо подвійне перевищення норми опадів. При нормі для травня місяця 56 мм за 3 тижні вже випало 120. Для порівняння в квітні було 49 мм. Відносно не значні пориви вітру спричинила значну кількість проблем.

Найбільша складність з пошкодженими та поваленими деревами. За ніч на гарячу лінію Міського інформаційного центру (15-80) надійшло 33 заявки. Станом на ранок КП "Зеленбуд" 10 вже ліквідовано.

Повалені дерева тягнули за собою пошкодження мереж електропередачі. 15 аварійних ситуацій отримало КП Міськсвітло, 4 дерева впало на тролейбусні лінії. Мали місце 3 тимчасові зупинки руху громадського транспорту через підтоплення. 6 пошкоджень було зафіксовано на лініях електропередачі Житомирського РЕМу, що призвело до тимчасового відключення електроенергії.

Комунальні служби в аварійному порядку розпочали роботу ще з вечора і працювали до 2-ї ночі. Після короткострокового відпочинку робота була відновлена і з ранку було посилено додатковими бригадами.

Більшість пошкоджень мереж вже відновлено. Наразі тривають роботи з прибирання повалених дерев, та чистки стічної каналізації. Прогноз погоди обіцяє повторення стихії".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here