Home Місто У будинку на вулиці Офіцерській людям на голову постійно ллється вода, псуються...

У будинку на вулиці Офіцерській людям на голову постійно ллється вода, псуються меблі та замикає проводку

80

До депутата Богунської районної ради від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Людмили Головченко звернулися мешканці Житомира, що живуть у будинку №12 по вулиці Офіцерській із проханням сприяти в терміновому завершенні ремонту даху їхнього будинку.

Як розповіли житомирці, ремонт даху їхнього будинку розпочато ще в грудні 2012 року. Відповідальним за проведення ремонтних робіт є виробничо-ремонтне житлово-експлуатаційне підприємство №14 (начальник Івахно). Проте до цього часу роботи не завершено.

"Через пошкоджений дах за несприятливих погодних умов, квартири мешканців верхніх поверхів постійно заливає водою, внаслідок цього в деяких квартирах трапилося коротке замикання електропроводки. Вже більше місяця в помешканнях відсутня електроенергія. Окрім цього, за словами житомирців, у них псуються побутові прилади та меблі, і вони змушені жити в екстремальних умовах", – розповіла свободівка Людмила Головченко.

З приводу цієї проблеми мешканці будинку зверталися до прокуратури Житомира, до голови Житомирської облдержадміністрації та голови Житомирської обласної ради, проте відповіді не отримали й до нині.

"Люди, які живуть у таких екстремальних умовах, ще й змушені сплачувати квартплату. Приєднуємося до людей, які обурені діями влади, що не здатна розв’язати нагальні потреби мешканців. Замість конкретних дій від них надходять лише одні відписки. Вимагаємо від влади негайного вжити всіх необхідних заходів та терміново завершити ремонту даху", – зазначила депутат районної ради свободівка Людмила Головченко.

Націоналістка скерувала звернення з приводу цієї проблеми до міської санітарно-епідеміологічної станції, пожежної охорони, управління з надзвичайних ситуацій та Житомиробленерго, але відповіді так і не отримала.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here