Home Місто Лікарю Віктору Павлусенку хочуть посмертно присвоїти звання Почесного громадянина Житомира

Лікарю Віктору Павлусенку хочуть посмертно присвоїти звання Почесного громадянина Житомира

109

Посмертно присвоїти звання Почесного громадянина міста планують на черговій сесії Житомирської міської ради.

Відповідний проєкт рішення ради опублікували на сайті мерії.

"Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» (посмертно) за багаторічну, сумлінну працю, високу професійну майстерність, добросовісне та відповідальне ставлення до службових обов’язків, творчу ініціативність, вагомий особистий внесок в розвиток медичного обслуговування населення міста та області, досягнення високих показників в роботі Павлусенку Віктору Петровичу директору комунального підприємства «Лікарня №2» Житомирської міської ради", – йдеться у документі.

Клопотання про присвоєння звання подало КП «Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка», а також погодила комісія з  питань  нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги  перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради.

Віктор Павлусенко став першим лікарем в області, який почав проводити онкологічні лор-операції дорослим, а також за час своєї лікарської практики підготував багато спеціалістів-отоларингологів.

Нагадаємо, 14 червня 2019 року пішов із життя Віктор Павлусенко, який очолював лікарню №2 понад 20 років. Згодом Житомирська мерія присвоїла ім’я Віктора Павлусенка очолюваній ним міській лікарні №2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here