Home Місто Кропивницький не в курсі, що ЖЕКи не роблять перерахунку за роздільний збір...

Кропивницький не в курсі, що ЖЕКи не роблять перерахунку за роздільний збір сміття?

82

Житомиряни почали заощаджувати на роздільному зборі сміття і гроші за нього повертаються людям у вигляді перерахунку, запевняє міська рада.

Дмитро Ткачук у своєму блозі намагається вияснити, скільки житомиряни отримують грошей за сміття.

«На сайті Житомирської міської ради 27 вересня 2012 року опубліковано новину з пафосною назвою «Програма роздільного збору побутових відходів на 2012-2016 роки діє». Ще до того, як послатись на цю новину, зацікавився фактом існування даної програми і направив запит на інформацію щоб отримати річний звіт про її реалізацію. Отримана відповідь не лише підтверджує, що «жити стало краще». В ній заступник міського голови Володимир Кропивницький наводить цифри економії житомирян. Для порівняня, у 2012 році владою на програму було закладених 1 271 700 грн.  Інформація вражає», – пише Дмитро і наводить цитату із відповіді Кропивницького.

«Але навіть цей мій оптимістичний настрій розвіюється, коли отримую відповідь від ЖЕКу. За допомогою запиту я хотів дізнатись про перерахунок, який мені зробили особисто. Я ж бо такий не уважний, що навіть не помітив», – пише Дмитро. У відповіді на його запит ЖЕК пише, що перерахунку не здійснює.

«Чи то в моєму ЖЕКу, щось погано рахують, чи то їх не повідомили, що «Програма роздільного збору побутових відходів на 2012-2016 роки» діє і по статистиці пана Кропивницького ми за 2012 рік зекономили 37 тисяч гривень», – додає активіст.

Повний текст блогу Дмитра Ткачука читайте у авторській колонці.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here