Home Місто Житомиртеплокомуненерго готове до зими на 99%

Житомиртеплокомуненерго готове до зими на 99%

110

КП «Житомиртеплокомуненерго» станом на 26.09.2011 звітує, що 99% котелень і 100% теплових пунктів готові до опалювального сезону. Роботи по підготовці  підприємство розпочало у квітні і вони виконувались згідно затвердженого у квітні плану.

В період підготовки до зими підприємством проведена робота по заміні старих неефективних котлів на котельні по вул. Гоголівській, 3 на нові більш потужні, по модернізації котельні по вул. Київській, 71, заміні теплотраси по вул. Старовільській та теплотраси по вул. Л. Українки, 40, де проклали нові труби, які слугуватимуть більше 30 років. Продовжуються ремонті роботи на котельні по вул. Жукова, 31, яка раніше належала КЕЧ, на котельні по вул. Лисенка, 6 та завершено ремонт конвективної частини найпотужнішого котла  по вул. Жуйка, 12 РК № 6. 
 
Усі заплановані роботи із заміни котлів та ремонту тепломереж до початку опалювального сезону будуть виконані на 100%, повідомляється на офіційному сайті підприємства. 

До того ж, цього року підприємству вдалось відкрити котельню по вул. Вітрука, 10, яка оснащена трьома котлами французького виробництва. Котельня зможе забезпечувати якісну безперебійну подачу теплоносія та гарячої води в помешкання споживачів району. Також на підприємстві в метрологічній службі введена в експлуатацію матеріально-технічна база контрольно – повірочного пункту по вул. Московській, 48, а з 1 серпня 2011 р. на КП «ЖТКЕ» почала діяти багатоканальна телефонна лінія (тел. 554-000) call-центру.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here