Home Місто Контролюючі органи не можуть вирішити, хто повинен перевірити факти марнотратства автодору

Контролюючі органи не можуть вирішити, хто повинен перевірити факти марнотратства автодору

100

Три контролюючі органи Житомирської області не можуть між собою розібратись до чиєї компетенції відноситься контроль за марнотратствомв Службі автомобільних доріг Житомирської області (САД).

Про це повідомляє прес-служба ДеамАльянсу.

Як вже повідомлялося, політичною партією Демократичний Альянс було виявлено, що в експлуатації САД перебуває чотири дорогі іномарки, які, за версією автодору, потрібні для “обстеження та нагляду за дорогами області”. Відповідно були направлені звернення до Держфінінспекції, Антимонопольного Комітету та Прокуратури в Житомирській області з проханням перевірити доцільність придбання вищеперелічених транспортних засобів, дотримання законодавчо-передбаченої процедури тендерних закупівель та цільового використання дорогих авто.

Всі три контролюючі органи відповіли на звернення ДемАльянсу відпискою, що перевірка даного факту не належить до їх компетенції та  переадресували звернення один на одного.

З текстів листів держструктур, видно, що дане питання абсолютно підпадає під їх безпосередню компетенцію.

Демальянсівці заявляють, що їх не влаштовує такий стан справ і вони обов’язково добиватимуться повторної відповіді по суті та притягнення до відповідальності винних осіб.

“Небажання контролюючих органів займатися даним питанням лише підтверджує масштаби корупції в службі автомобільних доріг. Тому нам доведеться нагадати державним службовцям про наявність закону та те, чиї інтереси вони повинні захищати”, додають в партії.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here