Home Місто Китайська компанія має пришвидшити темпи робіт під час реконструкції Північної об’їзної Житомира

Китайська компанія має пришвидшити темпи робіт під час реконструкції Північної об’їзної Житомира

132

У Житомирській області на дорозі М-06 Київ-Чоп триває реконструкція Північної об’їзної Житомира.  5 вересня відбулась спільна нарада керівника САД у Житомирській області Геннадія Савченка, головного інженера-резидента з технічного нагляду Георгіоса Папапавлоу та керівника проекту, що представляє підрядну компанію Sinohydro Corporation Limited (КНР).

У межах наради обговорились питання: пришвидшення темпів виконання робіт та вирішення питання підписання угоди на утримання ділянки автодороги в зимовий період.

Для виконання поставлених завдань встановлено суворі строки: до 10 вересня цього року надати уточнений графік реалізації по кожній з частин об’єкту реконструкції, а до 1 жовтня усунути наявну ямковість та мати угоду на зимове експлуатаційне утримання наявної ділянки шляху, що також підлягає реконструкції.

Незалежний інженер технічного нагляду FIDICвідзначив незначний прогрес в роботі. За його словами, реальний результат роботи зможемо побачити після влаштування покриття з цементобетонного покриття на половині ділянки, і для цього вже 50% основи готово.

У свою чергу,  представники підрядника відзначили, що усі лабораторні випробування самого бетону та його складових мають гарні показники.

Нагадуємо, що Проектом реконструкції Північної об’їзної м. Житомир передбачено розширення дороги й доведення її до технічної категорії 1-Б (ділянка довжиною 22,3 км) з 4-смуговою бетонною проїзною частиною (2х7,5м), а також будівництво й реконструкцію 4-х транспортних розв’язок на різних рівнях, реконструкцію 3-х існуючих шляхопроводів через залізничні колії, реконструкцію існуючого мосту через Кам’янку, будівництво 2-х пішохідних мостів, реалізацію засобів освітлення й сучасних засобів організації безпеки руху.

Фінансування проекту здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції й розвитку, а також Європейського інвестиційного банку.

Пресслужба САД у Житомирській області


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here