Home Місто Італійська кухня в Житомирі користується попитом: Reikartz вирішив відкривати концептувальні ресторани в...

Італійська кухня в Житомирі користується попитом: Reikartz вирішив відкривати концептувальні ресторани в інших містах

114

Компанія Reikartz Hotel Management оголосила про нову стратегію розвитку ресторанів в готелях мережі Reikartz Hotel Group.

Фахівці компанії, проаналізувавши ринок ресторанів в тих містах, де відкриті і готуються до відкриття готелі мережі, побачили попит на ресторани з якісною кухнею і доступними цінами, пише сайт Hotel de lux.

«Ми прийшли до наступного баченню: у наших готелях з’являться концептуальні ресторани зі спеціалізацією, цікавою як гостям готелів, так і відвідувачам з міста. Позиціонування ресторану при готелі на гостей з міста – непросте завдання, але ми бачимо економічну доцільність такої стратегії. Правильний ресторан при готелі може приносити до 40% доходів всього готельного комплексу », – коментує Магнус Веттерхольм, операційний директор Reikartz Hotel Group.

Цього року команда Reikartz планує перезапустити ряд старих ресторанів і відкрити кілька нових. Першим кроком на цьому шляху стало відкриття ресторану класичної італійської кухні Primavera в готелі «Reikartz Житомир», яке відбулося у квітні.

Крім того, 18 травня офіційно відкриють ресторан французької кухні Amélie («Амелі») в готелі «Reikartz Харків», який запропонує гостям готелю і жителям району класичні страви французької кухні за доступними цінами.

Нові ресторани також відкриються в Запоріжжі, Черкасах, Сумах, а також у Чернігівській області, в еко-курорті «Віта Парк ШішкINN».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here