Home Місто Для відновлення Житомирського аеропорту потрібен інвестор

Для відновлення Житомирського аеропорту потрібен інвестор

119
29 листопада в облдержадміністрації відбулася нарада щодо подальшої долі підприємства „Аеропорт „Житомир”, яку провів заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк. 

Олександр Никитюк повідомив, що голова облдержадміністрації Сергій Рижук видав розпорядження, яким створено комісію щодо вивчення цього питання. Складною є ситуація із земельною площею, на якій перебувають споруди аеропорту.
 
Ця земельна ділянка, на переконання Олександра Никитюка, має служити виключно для забезпечення діяльності аеропорту. На сьогодні будівлі і споруди, розташовані по вул. Авіаторів, 9 (адреса об’єкта), належать 7 власникам, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Позицію міськради з обговорюваного питання виклав заступник Житомирського міського голови Микола Боровець. Вона полягає у необхідності відновлення у місті діяльності аеропорту. „Ми чекаємо інвестора, готового продемонструвати реальний проект відродження цього підприємства”, – наголосив він.
 
Олександр Никитюк наголосив, що потрібно визначити, як раніше експлуатувався аеропорт, і доручити управлінню Держкомзему в області вивчити питання і винести кінцеве рішення. 

Він також зауважив, що архітектору м. Житомира потрібно визначитися щодо включення проекту відновлення аеропорту в програму розвитку міста. 
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here