Home Місто День Європи на Житомирщині: ”Ярмарок вакансій”, туристична виставка, майстер-класи від Влада Ями

День Європи на Житомирщині: \”Ярмарок вакансій\”, туристична виставка, майстер-класи від Влада Ями

90

Туристична виставка «ZT-EXPO 2019», Ярмарок вакансій, кулінарний захід «SALAD JUNIOR FEST», танцювальні майстер-класи від Влада Ями, спортивні змагання – ці та інші події чекатимуть на житомирян у рамках заходів до Дня Європи.

Програма: 15-16 травня – на майдані імені С.П. Корольова упродовж 2 днів проходитиме туристична виставка «ZT-EXPO 2019», участь в якій візьмуть туристичні агенції Житомирщини та інших областей України.

17 травня – вже традиційно на вул. Михайлівська з 11.00 до 15.00 год. пройде Ярмарок вакансій, під час якого компанії презентують широкий перелік вакансій у місті, а навчальні заклади запропонують абітурієнтам свої освітні послуги.

18 травня – День Європи у Житомирі

11.00 год. – стартує святковий захід «SALAD JUNIOR FEST» на вул. Михайлівська, який включає в себе конкурс молодих спеціалістів кухарів з метою популяризації професії, заплановані майстер-класи для всіх бажаючих. Це Всеукраїнський проект, який в прямому ефірі буде транслюватися на каналі СТБ.

12.00 год. – дискусійна панель «Житомир – місто рівних можливостей», концертна програма та показові спортивні виступи на майдані імені С.П. Корольова.

18.00 год. – танцювально-мистецький марафон за участю кращих хореографічних колективів міста на вул. Михайлівська. Родзинкою заходу стануть майстер-класи від Влада Ями та виступ кавер-гурту «Мадам Джоджос».

18.00 год. – джаз-фест «Jazzomir» на Замковій горі. Концертна програма передбачає виступ відомих гуртів джазової та блюзової музики. Працюватиме фут-корт.

Запрошуємо житомирян та гостей міста 18 травня поринути в європейську атмосферу та долучитись до різних заходів цього дня.

Нагадаємо, що в області 15 шкіл долучились до проекту «Житомирщина Європейська».

Довідково: День Європи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р. День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here