Home Місто День міста Житомира, фестиваль дерунів та спортивні івенти. Анонс вихідних

День міста Житомира, фестиваль дерунів та спортивні івенти. Анонс вихідних

137

День міста Житомира

Цього року Житомир святкує своє 1135 річчя!

Стартувало відзначення 12 вересня з відкриття ярмарку. Проте більшість заходів  традиційно пройдуть у вихідні – 14-15 вересня.

Це, насамперед, Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!», що вже 5-й рік поспіль проходитиме у Житомирі. 14 вересня о 16.00 на майдані Соборному 16 найкращих оркестрів з усієї України вітатимуть Житомир з Днем народження.

Після тріумфального виступу оркестрів українські гурти «КАZКА» та «Цвіт кульбаби» подарують житомирянам справжнє свято українського етно-фолк-року. Тож 14 вересня о 20.00 на майдані Соборному разом із гуртами «КАZКА» та «Цвіт кульбаби» драйвово святкуємо День міста!

Фестиваль дерунів

14 вересня 2019 року в місті Коростені відбудеться ХІ Міжнародний Фестиваль дерунів!

На гостей очікує традиційний майстер-клас від міського голови, автентичні виступи учасників Фестивалю «Грай, гармонь!», смачні та яскраві виставки-продажі, ярмарка майстрів, неймовірна кількість оригінальних страв, розваг, конкурсів, змагань та незабутні сюрпризи від організаторів.

Найсмачніше свято цієї осені – Дерун Fest-2019 запрошує поринути в атмосферу смаку, веселощів, драйву та неймовірних вражень.

Матч з футзалу

Новий сезон Favbet Екстра ліги стартує в Житомирі вже в суботу, 14 вересня: ФК ІнБев прийматиме одного з найтитулованіших команд України – львівську «Енергію».

Запрошуємо всіх підтримати нашу команду! 

Матч відбудеться у приміщені ФОКу (м. Житомир, вул. Кібальчича, 9)

Початок матчу о 12.00 год.

Вхід за квитками.

Ігротека від бібліотеки

14 вересня о 13.00 год. «ЛІТтера – бібліотеки міста Житомира» чекають усіх житомирян на «ІГРОТЕЦІ». У програмі безліч настільних ігор, вуличний гольф та виставка книг.

Локація: Замкова гора.

Завітайте! Буде не тільки цікаво, але й корисно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here