Home Місто Червоний Хрест збирає теплі речі для людей

Червоний Хрест збирає теплі речі для людей

120

Червоний Хрест України запрошує громадян долучитися до благодійної  програми "Чобіток".  Вона проводиться з метою забезпечити потреби  в одязі і взутті підопічних патронажної служби Товариства.

В нашій області нараховується понад 16 тисяч таких людей, що перебувають під опікою служби милосердя Червоного Хреста: самотні непрацездатні та малозабезпечені  громадяни літнього віку, інваліди війни та праці, серед них – 1,5 тисячі лежачих хворих. Усі ці люди поряд із медичною допомогою потребують значної матеріальної підтримки.

Крім того, досвід минулої зими показав, що заздалегідь треба готувати ресурсний запас для допомоги підопічним безхатченкам, які найбільше потерпають у період сильних холодів. Товариство Червоного Хреста разом із іншими профільними службами займається попередженням нещасних  випадків, що трапляються внаслідок переохолодження, забезпечує  нужденних обігрівом, харчуванням, теплим одягом і взуттям.
 
Житомирська міська організація Товариства Червоного хреста закликає підтримати програму "Чобіток"  і звертається з цим до населення, керівників організацій і підприємств, благодійних фондів, громадських організацій. Зібрані теплі речі можна занести до офісу міської організації Червоного Хреста в Житомирі за адресою вул. Котовського, 16.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here