Home Місто Через замети на Житомирщині хвору дівчину везли підводою

Через замети на Житомирщині хвору дівчину везли підводою

460

14 лютого об 11:35 надійшло повідомлення від чергового Ємільчинського підрозділу Національної поліції про те, що в районі села Хотиж Барашівської територіальної громади у снігових заметах застрягла швидка, яка їхала на виклик до 14-річної пацієнтки у село Зелениця.

Про це повідомляють рятувальники Житомирської області.

На місце події було відправлено чергове відділення 33-го державного пожежно-рятувального поста. По прибуттю до місця, де вимушено зупинилась швидка, рятувальники забрали лікаря в пожежний автомобіль та продовжили рух.

За декілька сотень метрів стало зрозуміло, що спецавтомобіль теж не зможе далі їхати до села через сильні перемети та ущільнений сніговий покрив. Лікар з командиром відділення відправилися до хворої пішки. При огляді дівчини було прийнято рішення щодо її подальшої госпіталізації до районної лікарні.

Місцеві жителі організували гужову повозку та у супроводі фахівця кіньми доставили хвору до пожежної автоцистерни.

Вже далі пацієнтку рятувальники транспортували на спецтехніці, а потім разом на ношах – до автомобіля швидкої допомоги, який вивільнили зі снігового замету. По тому медики змогли самостійно продовжити рух до районної лікарні.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here