Home Місто Близько 300 осіб пройшли реабілітацію за перший місяць роботи нового Центру вертебрології...

Близько 300 осіб пройшли реабілітацію за перший місяць роботи нового Центру вертебрології на Житомирщині

111

Місяць тому на Житомирщині відкрили сучасний оновлений Центр вертебрології та реабілітації. За місяць роботи тут вже пройшли реабілітацію 284 пацієнти.

Про це розповів головний лікар Олександр Торбас.

«На сьогодні вже пройшли реабілітацію у центрі 284 пацієнти. 260 – стаціонарно, та 24 – амбулаторно. 47 пацієнтів – це учасники АТО», – розповів Олександр Торбас.

За його словами, на сьогодні у центрі знаходиться 94 пацієнти, з яких 4 учасники АТО. Проте щодня пацієнтів додається, центр перенаповнений. Тому навіть доставляють ліжка.

Фахівці новітнього Центру лікують та надають медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

Читайте також: Найсучасніший в країні Центр вертебрології відкрили у Житомирі

Детальніше про всі послуги, які надають у Центрі вертебрології на Житомирщині, можна дізнатись за тел.: (0412) 44-72-39.

Адреса Центру: м. Житомир, Чуднівське шосе, 1.

Для учасників АТО/ООС Житомирщини та пацієнтам із направленнями медичні послуги у Центрі надають безкоштовно.

Для інших громадян, які за власним бажанням вирішили пройти реабілітацію, вартість на стаціонарі складає до 3,5 тис. грн за 12-14 днів курсу, амбулаторно – до 1,7 тис. грн.

Найсучасніший в Україні заклад вертебрології із Центром реабілітації учасників АТО відкрили на Житомирщині 16 листопада. Це один із наймасштабніших об’єктів області, який реконструювали упродовж року за кошти ДФРР. У новітньому Центрі щороку понад 5 тисяч пацієнтів зможуть проходити реабілітацію та отримувати якісні медичні, а також унікальні лікувальні послуги.

Читайте також: У Житомирі Президент оглянув найсучасніший в країні Центр вертебрології

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here