Home Місто 1,5 тисячі гривень лісівники заплатять за найкраще фото природи

1,5 тисячі гривень лісівники заплатять за найкраще фото природи

97

 На Житомирщині стартує конкурс фотографій «Людина та ліс-2013».

Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства та Товариство лісівників Житомирської області оголошує проведення IV обласного фотоконкурсу «Людина та ліс».

Фотовиставка «Людина та ліс 2013» проходитиме у приміщенні Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства з 15 по 30 вересня 2013 року. З 1 жовтня 2013 по 1 червня 2014 року виставка працюватиме у районах області.

До участі у виставці на конкурсній основі запрошуються фотомайстри, фотоаматори та фотожурналісти області. Приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості, максимальна кількість від одного учасника — 5 робіт.

Роботи приймаються до 25 серпня 2013 року.

Учасники фотоконкурсу своєю участю стверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, мають авторські права на роботи, які беруть участь у фотоконкурсі.

Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються та не повертаються.

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації галузі із зазначенням авторства.

Переможців конкурсу  буде нагороджено грошовими преміями та дипломами. За перше місце – 1500 гривень, за друге – 1000, за третє – 500.

Роботи надсилати на адресу:ztlispres@ukr.net

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here