Home Місто 1,4 млн може витратити Житомир на святкування Нового року

1,4 млн може витратити Житомир на святкування Нового року

162

Три закупівлі на святкові заходи до новорічних та різдвяних свят з сумарною очікуваною вартістю в 1 млн 415 тис грн оголосила Житомирська мерія на ресурсі Рrozorro.

19 листопада управління культури міської ради опублікувало ще одну закупівлю з очікуваною 135 тис грн на проведення святкової концертної програми “Магія Новорічної ночі” та проведення Різдва Христового за Григоріанським та Юліанським календарем в рамках святкового заходу “КАЗКОВЕ БАГАТТЯ”.

Святковий концерт Новорічної ночі проведуть на майдані ім. С.П. Корольова з 22:00 год 31.12.19 по 3:00 год 01.01.2020. На концерт залучать ведучого "високого рівня", народні колективи, кавер-гурти, вокально-інструментальні дуети, оркестри та ін. У рамках заходу також проведуть розважально-конкурсну програму для дорослих.

Ще 2 закупівлі управління культури оголосило 14 листопада.

До 630 тис грн коштуватиме організація новорічних та різдвяних свят “КАЗКОВЕ БАГАТТЯ”. За ці гроші планують прикрасити головну ялинку міста, встановити Алею ялинок у кількості 60 штук, встановити інсталяцію “Місток”, будиночок Святого Миколая, світлодіодні екрани, облаштувати казкові фотозони, тематичні арки, 3Д-фотозони та інші арт-об’єкти.

650 тис грн – очікувана вартість послуг із проведення святкових новорічних інтерактивних вистав біля центральної новорічної ялинки для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та навчально-виховних комплексів в рамках проведення зимового дійства “КАЗКОВЕ БАГАТТЯ”. За ці кошти планують організувати розважально-ігрову програму з іграми, танцями навколо ялинки за участі казкових героїв (аніматорів).

Нагадаємо, на Михайлівській вже повісили зимові парасольки. Також у Житомирі планують провести зимовий ярмарок, який триватиме 3 місяці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here