Home Події Житомирський музей космонавтики представлятиме Україну на міжнародному конкурсі

Житомирський музей космонавтики представлятиме Україну на міжнародному конкурсі

111

Музей космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради представлятиме Україну на міжнародному музейному конкурсі «ЖИВА». Конференція і церемонія вручення нагород премії за кращий слов’янський музей, пам’ятник природи та культури проходитиме 2-5 жовтня 2019 року у Чорногорії.

"У березні цього року музей відвідало журі конкурсу, що оцінювало діяльність музею і ось тепер ми їдемо на завершальну конференцію, де відбудеться нагородження. Там, у Чорногорії, доведеться продемонструвати чому музей є найкращим за 4 критеріями: подача матеріалу, творчий підхід, правильне використання ресурсів і увагу до відвідувачів. Ми сподіваємось на перемогу», – прокоментувала директор музею космонавтики Ірина Дячук.

Для презентації на конкурсі музей підготував відеороботу про свою діяльність.Нагадаємо, що Музей космонавтики ім.С.П. Корольова Житомирської обласної ради вперше став напів фіналістом престижного музейного конкурсу «ЖИВА», що проводиться під патронатом Міжнародної організації «Форум слов’янських культур».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here