Home Події В Житомирі презентували Історію великого народу

В Житомирі презентували Історію великого народу

342

В обласному центрі загальнонаціональний проект «Україна: історія великого народу» особисто презентував один з керівників, народний депутат України Володимир Зубанов.

Проект започаткований майже п’ять років тому задля популяризації  вивчення історії, виховання поваги  до історичного минулого нашого народу, розкриття всіх сторінок історії України. Досягається мета різними засобами – це видавництво серії історичної літератури; художньої літератури; створення історії України в картинах; проведення презентацій; круглих столів; історичних конкурсів. 

«Ми хотіли зробити історію ближчою і зрозумілішою кожному українцю, і в ході презентацій пересвідчились, що і на Сході, і на Заході нашої держави люди однаково підтримують нашу ідею», каже Володимир Зубанов. 

Народний депутат розповів також, що спочатку проект «Україна: історія великого  народу» задумувався як суто іміджевий, але зараз вже в сотні книгарень по всій Україні можна придбати книжки різних серій. Частина з них перекладається англійською, аби презентувати нашу історію іноземцям.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here