Home Події В Житомирі обиратимуть найкращу книгу року

В Житомирі обиратимуть найкращу книгу року

97

Сьогодні в облдержадміністрації відбулося перше засідання організаційного комітету обласного щорічного конкурсу «Краща книга року» за 2011 рік. 

На розгляд оргкомітету до дев’яти номінацій авторами та видавництвами області представлено 28 книг, що більше, ніж у минулому році. Найширше представлено номінації «Поезія року», «Проза року» та «Мій край». Подані книги і в номінацію «Кращий літературний дебют», яка торік не була представлена. Це свідчить про те, що конкурс реалізовує свою головну мету: заохотити та підтримати письменників Житомирщини, книговидавців, підвищити рівень мистецтва творення книги, популяризувати читання. 
 
Оргкомітет має обрати кращі доробки за глибиною змісту, багатством літературно-художніх засобів, професійним рівнем, рівнем редакційно-видавничої підготовки та якістю поліграфічного виконання. Після детального вивчення та обговорення представлених видань буде визначено переможців, котрих чекають грошові нагороди. 
 
Урочистості з нагоди оголошення результатів конкурсу заплановано провести 9 листопада – в День української писемності та мови, повідомили в управлінні у справах преси та інформації облдержадміністрації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here