Home Події У Житомирі відкрилася виставка всесвітньо відомого художника Юрія Нагулка. ФОТО

У Житомирі відкрилася виставка всесвітньо відомого художника Юрія Нагулка. ФОТО

337

Картини заслуженого художника України Юрія Нагулка були представлені на виставках у Нью-Йорку, Парижі, продавалися на лондонських аукціонах.

2 листопада персональна виставка відомого митця відкрилася у Житомирі, у Gnatyuk Art Center.

У рамках спільного проєкту Yurii Nagulko&Gnatyuk Art Center пройшла презентація, відкриття виставки робіт «Код нації», театралізоване дійство, лунала класична музика, а художник особисто розповідав про свої картини.

Після відвідування виставки житомиряни та гості міста активно діляться враженнями.

«Дуже цікава виставка Юрія Нагулка "Код нації" в Gnatyukartcenter. Картини дуже потужної енергетики… Дух нації відродиться тільки тоді, коли прокинуться наші душі , і ми насправді зрозуміємо хто ми є», – Майя Левчук.

«Код нації. Який він? Яскраворізнобарвний… З глибокими очима, наповненими різномаїттям почуттів… Це знайомочудернацькі птахи, які летять у Всесвіт… Людські постаті, в яких кожен знайде знайомих… Це код української нації очима художника Юрія Нагулко… Я просто в захваті!!!!!», – Наталія Ященко.

 

Роботи художника експонуватимуться в Gnatyuk Art Center з 2 листопада по 15 грудня 2019 року.

Юрій Нагулко – Заслужений художник України.

На його рахунку близько 40 персональних і 30 групових виставок.

Роботи художника були представлені в Metropolitan Museum of Art, National Arts Club, Українському Домі та Українському музеї у Нью-Йорку, арт-форумі «Art-Basel/Miami», Українському культурному центрі в Парижі, а також знаходяться в Національному Львівському музеї імені Андрія Шептицького, Харківському художньому музеї, Музеї книги і друкарства України, Музеї Пересопницького Євангелія.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here