Home Події У Житомирі стартувала «ZT-EXPO-2019» – перша всеукраїнська туристична виставка

У Житомирі стартувала «ZT-EXPO-2019» – перша всеукраїнська туристична виставка

289

 Сьогодні, 15 травня, в обласному центрі унікальна туристична подія – виставка «ZT-EXPO 2019». Туристичний потенціал представляють не лише міста, райони та ОТГ Житомирщини, а ще й 20 регіонів України. Якщо ви ще не спланували свою відпустку – мерщій на виставку для вибору цікаво маршруту незнаними куточками рідного краю.


У Житомирі відкрили першу всеукраїнську туристичну виставку «ZT-EXPO 2019». Протягом двох днів – 15-16 травня – на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» презентують туристичні маршрути різні області України. Про це розповіли організатори виставки: управління культури і туризму ОДА та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр.

«Неймовірна кількість туристичних родзинок є на Житомирщині: від Камінного села, Радомишля, Поліського музею образотворчого мистецтва. Ми маємо навчитися їх подавати, стати цікавими для самих себе. І тоді зможемо їх презентувати іншим. Головна ідея – створення загальноукраїнського туристичного маршруту, показати цікаві місця для роботи й відпочинку», – розповіла начальник управління культури і туризму ОДА Тетяна Парфентієва.

Під час виставки учасники познайомлять відвідувачів із туристичними новинками, брендами та фестивалями.  Між організаторами та представниками регіонів буде підписано Меморандум про спільний туристичний маршрут Україною.

Програма виставки:

15 травня

10.00 год. – Відкриття виставки та початок роботи лекторіїв.

11.30 год. – Конференція за участі керівників туристичних кампаній, працівників музейних інституцій, організаторів фестивалів та громадськості.

16.30 год. – Екскурсія у музей космонавтики.

16 травня

9.00-15.00 год. – Промо-тур для учасників «ZT-EXPO 2019».

15.30 год. – Закриття туристичної виставки «ZT-EXPO 2019».

Завітайте на туристичну виставку «ZT-EXPO 2019», дізнайтеся про найцікавіші місця області та України!

Нагадаємо, що завтра, 16 травня, у Житомирі пройде акція “Українці, єднаймося!” у  рамках святкування Всесвітнього Дня вишиванки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here