Home Події У Житомирі пройде виставка картин бійців «Війна та мир очима воїна»...

У Житомирі пройде виставка картин бійців «Війна та мир очима воїна» і тихий аукціон

130

 15 березня о 18:30 в Домі української культури відбудеться презентація виставки картин бійців «Війна та мир очима воїна».

В експозиції виставки представлені роботи учасників війни на Донбасі, створені під час перебування на заїздах комплексної реабілітації від БО "МБФ "Творча Криївка"  за авторською методикою Віталіни Маслової  "творча реабілітація".

Під час реабілітаційних заїздів воїни з усієї України мають можливість відновити сили, переключитися,  відповісти для себе на  важливі внутрішні питання, відкрити нові сторони своєї особистості та культури своєї країни.

Програма дуже цікава та насичена: походи, прогулянки (заїзди проходять  в мальовничих куточках Карпат, Закарпаття, на морі), активний відпочинок та екстремальні види спорту, оздоровча спа – програма  та тілесна терапія, робота з психологом та психотерапевтом, заняття мистецтвами та знайомство з культурною спадщиною.

Програма творчої реабілітації працює з 2014 року, наразі проведено 43 заїзди, реабілітацію пройшли майже 500 військових: добровольців, кадрових, мобілізованих.

Благодійний фонд має можливість реалізовувати цей важливий проект (так само, як і інші – соціальні, соціокультурні, мистецькі) за допомоги небайдужих українців: саме завдяки підтримці простих людей і існують такі проекти.

Під час виставки буде благодійний аукціон, картини з однієї частини експозиції – "Мир очима воїна" кожен відвідувач може придбати на умовах тихого аукціону.

Наразі ведеться збір коштів для 44 заїзду творчої реабілітації для учасників війни на Донбасі.

Для того, щоб дати можливість відновитися групі з 12 бійців, благодійний фонд «Творча Криївка» має зібрати 70 тис. грн. Наразі зібрано 25 тис. грн., необхідно зібрати ще 45 тис. грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here