Home Події У Житомирі представлять виставку фоторобіт «Південні землі: Австралія/Антарктида»

У Житомирі представлять виставку фоторобіт «Південні землі: Австралія/Антарктида»

138

 26 липня о 14:00 в Житомирському обласному краєзнавчому музеї за підтримки Посольства Австралії в Україні відбудеться відкриття виставки фоторобіт Заступника голови місії Тіма Болотнікоффа «Південні землі: Австралія/Антарктида».

Австралія та Антарктида видаються європейській спільноті екзотичними краями, напрочуд віддаленими, здавалося б, на краю світу. Два континенти разюче не схожі між собою, але подібні за розмірами та неосяжними просторами під безкрайнім небом.

Збірка фоторобіт демонструє величність та контрастність пейзажів цих двох континентів.

Антарктида дивовижно красива, але всередині материка – безплідна, позбавлена життя земля. Фотографії Австралії, навпроти, показують живий пейзаж, але, який водночас може здаватися далеким та неземним, як біла антарктична пустеля.

Про фотографа: Тім Болотнікофф – австралійський дипломат і фотограф. У 2011 році він провів шість тижнів, подорожуючи східною Антарктидою, та відвідав п’ять дослідних станцій в Австралійській Антарктичній Території. Тім жив і працював у Папуа-Новій Гвінеї, Соломонових островах, Таїланді, Бангладеші та Україні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here