Home Події У Житомирі делегація з міста-побратима Дачжоу налагоджує співпрацю в культурній сфері

У Житомирі делегація з міста-побратима Дачжоу налагоджує співпрацю в культурній сфері

99

 Сьогодні, 12 вересня, відбулась робоча зустріч з китайською делегацією з міста – побратима Дачжоу, на якій обговорили співпрацю у культурній сфері між містами, а також залучення інвестицій та втілення проектів у Житомирі.


Заступник міського голови Вікторія Краснопір подякувала китайським партнерам за інтерес до міста Житомир.

«Дякую китайським партнерам за те, що вони проявляють інтерес до Житомира. Чесно кажучи, ми чекали сьогоднішньої зустрічі. Тому, що для нас надзвичайно важлива співпраця з містами – побратимами, а тим паче, коли ця співпраця стосується культурного обміну. Переконана, що разом ми зможемо втілити багато цікавих проектів»,- сказала Вікторія Краснопір.

Перший заступник міського голови міста Дачжоу Ден Юхуа привітав житомирян з Днем міста та побажав місту розвитку та процвітання, а також висловив сподівання про те, що співпраця між містами буде результативною.

Під час зустрічі Вікторія Краснопір запропонувала спробувати провести спільні концерти колективів Житомира та Дачжоу у форматі телемосту, а  також обмінятися інформацією про туристичні маршрути та культурні пам’ятки міст.

В ході візиту китайська делегація відвідає виставку творчих робіт учнів художньої школи Житомирської міської ради та музичну школу №2 ім. Святослава Ріхтера, де переглянуть експонати музею «Кімната пам’яті Святослава Ріхтера», відкритої до 100-річчя з дня народження знаменитого земляка в березні 2015 року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here